ISU Gorj a fost solicitat sa intervena pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Runcu, satul Răchiți, in care au fost implicate doua autovehicule.
La fata locului s-au deplasat doua echipaje pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si un echipaj din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului a doua autovehicule unul dintre acestea s-a rasturnat in afara părtii carosabile iar celalalt a ricoșat intr-un stâlp, rezultând doua victime de sex masculin care nu erau incarcerate si erau constiente.
Acestea au primit primul ajutor calificat la data locului si urmeaza sa fie transportate la spital.
Din cauza faptului ca stâlpul s-a rupt si s-a prăbușit peste unul dintre autovehicule blocând si o parte din carosabil, în prezent, traficul rutier se efectueaza pe o singura banda, în zona afectata.

Eugen Maruță

Ramona OLARU
Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”