5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateKlaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor pascale

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor pascale

Preşedintele României, Klaus Iohannis, le-a transmis, duminică, românilor un mesaj de Paşte, în care le-a urat sărbători luminate. „Hristos a înviat! Dragi români, vă doresc sărbători luminate, cu linişte şi pace în suflet, alături de cei dragi!”, a spus Iohannis în mesajul video postat pe Facebook.

Şi Liviu Dragnea a postat o fotografie cu trei ouă roşii şi o bucată de cozonac. ”Să primiţi Sărbătoarea Învierii Domnului cu seninătate şi să vă bucuraţi de lumina acestor zile împreună cu cei dragi. Vă doresc Paşte fericit! Hristos a înviat!”, a scris Dragnea pe contul său de Facebook.

De asemenea, un mesaj video a postat şi Călin Popescu Tăriceanu. ”Sărbătoarea Învierii Domnului este pentru toţi credincioşii ortodocşi un prilej de bucurie, de speranţă, de apropiere de familie, pentru că acestea sunt lucrurile care reprezintă cheia binelui pentru viitor. Această perioadă trebuie să fie un moment în care reflectăm asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru fiecare dintre noi, un moment de răgaz de la problemele de zi cu zi. Sărbătorile de Paşte să ne găsească pe toţi mai îngăduitori şi mai înţelepţi, mereu cu lumina în suflet şi în gânduri”, a spus Tăriceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS