8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBarnier: ”Această săptămâna va fi foarte importantă pentru Brexit”

Barnier: ”Această săptămâna va fi foarte importantă pentru Brexit”

Rezultatul negocierilor dintre premierul britanic Theresa May și liderul opoziției laburiste pentru deblocarea Brexitului ar putea fi cunoscut în săptămâna ce vine, a declarat negociatorul șef al Uniunii Europene, potrivit Reuters, scrie hotnews.

”Această săptămâna va fi foarte importantă pentru Brexit. Vom avea rezultatul negocierilor dintre Partidul Laburist și guvernul Theresei May. Vor aduce ceva aceste discuții?”, a spus Michel Barnier la televiziunea LCI.

Înaltul oficial european a afirmat că aceste discuții din laburiști și guvern nu pun în discuție acordul de retragere de 600 de pagini care a fost negociat între blocul comunitar și Londra.

”Cele două partide sunt și ele de părere că acordul pe care îl avem este singurul ce poate fi obținut, înțelegerea este ne-negociabilă. Doamna May este acord cu acest lucru, la fel și (liderul laburist) Jeremy Corbyn. Ceea ce putem negocia și îmbunătăți este declarația politică ce va defini viitoarea noastră relație cu Marea Britanie”, a declarat Barnier

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS