Actorul scoţian Daniel Portman, cunoscut pentru rolul Podrick Payne din serialul de succes „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, a mărturisit că a fost hărţuit sexual de mai mulţi fani, potrivit voici.fr.

Imaginea articolului Un actor din "Game of Thrones" a fost victima hărţuirii sexuale

De-a lungul serialului, personajul Podrick Payne se dovedeşte la fel de dotat în pat, ca şi pe câmpul de luptă. Reputaţia de bun amant a personajului său i-a adus însă probleme actorului Daniel Portman în viaţa personală.

Într-un interviu pentru publicaţia Esquire, actorul în vârstă de 27 de ani a mărturisit că mai multe admiratoare ale serialului produs de HBO au mers atât de departe încât să îl confunde cu personajul său.

„M-au atins (în zonele intime, n.r.) de mai multe ori… femei mai în vârstă. Ce poţi face? Evident le spui să nu facă asta”, a declarat actorul.

MEDIAFAX

Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.