5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn interimar la conducerea Aeroportului Henri Coandă

Un interimar la conducerea Aeroportului Henri Coandă

Directorul Aeroportului Otopeni, Gabriel Stoe, a fost demis de către ministrul Transporturilor. Răzvan Cuc s-a declarat extrem de nemulţumit de ceea ce a găsit într-o vizită inopinată la aeroportul Otopeni. Ministrul i-a reproșat lui Gabriel Stroe că este o mizerie de nedescris pe cel mai mare aeroport al țării. În plus, unele lifturi și scări rulante nu funcționează, deși Compania Națională Aeroporturi București are un buget mare.

În locul lui Gabriel Stoe a fost numit director general interimar George Ivan, directorul general adjunct al aeroportului Otopeni.

Ministrul Transporturilor a făcut o vizită neanunţată pe aeroport, după ce a primit mai multe reclamaţii de la pasageri.

„Am efectuat în această dimineaţă (joi – n.r.) o vizită inopinată în principala poartă de intrare a României şi anume Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni. Am primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulţumiţi de ceea ce văd în acest aeroport. La faţa locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este aşa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilităţi nu funcţionau, lifturile, la fel”, a scris Cuc pe pagina personală de Facebook.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS