Acasă Actualitate Poliţist pe motocicletă, accidentat mortal pe un drum din Argeş

Poliţist pe motocicletă, accidentat mortal pe un drum din Argeş

-

Un poliţist în vârstă de 32 de ani, din Argeş, a fost lovit mortal, vineri, de o maşină, care, din primele informaţii, ar fi încercat să vireze brusc stânga. Doi adulţi şi un copil aflaţi în autoturism au ajuns la spital, informeaza Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Argeş, Florin Popa, accidetul s-a produs în Livezeni, iar poliţistul era în timpul liber, pe motor.

„Poliţistul era în timpul liber. Venea dinspre Câmpulung spre Piteşti, iar din sens opus un autoturism a virat brusc stânga şi în felul acesta nu i-a acordat prioritate. Acestea sunt primele informaţii primite de la faţa locului”, a spus Popa.

Trei persoane care se aflau în maşină, între care doi adulţi şi un copil, au fost rănite şi transportate la spital.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.