23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Încă un caz suspect de meningită

Încă un caz suspect de meningită

-

Un tânăr de 20 de ani – un cunoscut de-al fetei de 15 ani, care a murit la începutul săptămânii – a ajuns joi seară la spital cu dureri puternice de cap și de burtă.

Băiatul, însoțit de mama lui, le-a povestit medicilor că s-a întâlnit întâmplător cu fata în oraș și s-au îmbrățișat.

A aflat de la televizor că aceasta a murit de meningită, așa că, la primele semne de boală, a venit direct la spital.

După ce i s-au făcut investigațiile necesare, băiatul a fost internat la Secția de Boli Infecțioase pentru punctie lombară – o procedura care va confirma sau nu meningita. Dacă situația o va impune, el va fi transferat la Iași.

Alerta se menține în Vaslui. Așa că toți cei care au intrat în contact cu adolescenta sunt rugați să meargă imediat la doctor.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.