6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată la peste 4 ani de închisoare...

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată la peste 4 ani de închisoare închisoare 

-

Magistraţii de la Judecătoria Timişoara au decis să o condamne pe Romina Rotariu, de 33 de ani, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, pentru purtare abuzivă în formă continuă, după ce a bătut un copil de doi ani în timp ce lucra ca îngrijitoare la creşa familiei sale. Decizia nu este definitivă, , putând fi contestată în termen de zece zile. potrivit Mediafax.

Romina Rotariu a agresat un copil de doi ani, în vara anului trecut, în creşa deţinută de familia ei, unde lucra ca îngrijitoare.

De asemenea, magistraţii au decis ca fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu să plătească daune morale familiei băiatului în valoare de 480.000 de lei. Totodată, judecătorii i-au interzis Rominei Rotariu să mai exercite profesia de educator/îngrijitor de copii pe o perioadă de cinci ani.
Din cauza loviturilor primite, micuţul a ajuns acasă cu un picior rupt, fiind ulterior internat de urgenţă în spital.
Pe de altă parte, Iosif Rotariu a susţinut că fiica sa, diagnosticată cu diabet, ar fi avut o criză de hiperglicemie şi nu şi-a dat seama ce face în momentul în care l-a lovit pe băiatul de doi ani.
Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.