29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată la peste 4 ani de închisoare închisoare 

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată la peste 4 ani de închisoare închisoare 

Magistraţii de la Judecătoria Timişoara au decis să o condamne pe Romina Rotariu, de 33 de ani, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, pentru purtare abuzivă în formă continuă, după ce a bătut un copil de doi ani în timp ce lucra ca îngrijitoare la creşa familiei sale. Decizia nu este definitivă, , putând fi contestată în termen de zece zile. potrivit Mediafax.

Romina Rotariu a agresat un copil de doi ani, în vara anului trecut, în creşa deţinută de familia ei, unde lucra ca îngrijitoare.

De asemenea, magistraţii au decis ca fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu să plătească daune morale familiei băiatului în valoare de 480.000 de lei. Totodată, judecătorii i-au interzis Rominei Rotariu să mai exercite profesia de educator/îngrijitor de copii pe o perioadă de cinci ani.
Din cauza loviturilor primite, micuţul a ajuns acasă cu un picior rupt, fiind ulterior internat de urgenţă în spital.
Pe de altă parte, Iosif Rotariu a susţinut că fiica sa, diagnosticată cu diabet, ar fi avut o criză de hiperglicemie şi nu şi-a dat seama ce face în momentul în care l-a lovit pe băiatul de doi ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS