Acasă Actualitate Dineu grandios la finalul întâlnirii dintre Vladimir Putin și Kim Jong-Un

Dineu grandios la finalul întâlnirii dintre Vladimir Putin și Kim Jong-Un

-

Întâlnirea istorică dintre Vladimir Putin și Kim Jong-Un s-a cderulat în Extremul Orient Rus, la Vladivostok. Nu s-au semnat documente între Rusia și Coreea de Nord, dar ziua s-a încheiat cu un dineu grandios. Liderul de la Kremlin a declarat că dorește garanții de securitate din partea comunității internaționale pentru liderul de la Phenian.

Vladimir Putin și-a primit oaspetele într-un decor hollywoodian, Kim Jong Un având grijă să pășească în urma liderului de la Kremlin.

În timpul recepției, președintele Rusiei a declarat că dosarul nuclear nu se poate rezolva decât pașnic.

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a spus că salută paşii făcuţide autorităţile nord coreene în sensul stabilirii unui dialog direct cu SUA şi normalizarea relaţiei cu Sudul.

Kim Jong Un, preşedintele Coreei de Nord, a declarat că a vizitat Federaţia Rusă cu intenţia fermă de a continua construirea relaţiei de prietenie dintre Rusia şi Coreea de Nord.

La Vladivostok, cei doi lideri și-au dăruit reciproc câte o sabie, însă au preferat să le păstreze în cutie.

ȘTIRI VIDEO GdS

REVIEW / Asus ZenBook Duo, laptopul viitorului

Asus ZenBook Duo, laptopul viitorului, este un laptop foarte interesant, care ofera utilizatorului două display-uri, unul tactil, numit ScreenPad™ Plus și unul clasic, cu rezoluție full HD și diagonală de 14 inch.