Acasă Actualitate A murit tatăl lui Emiliano Sala, la trei luni după dispariţia fotbalistului

A murit tatăl lui Emiliano Sala, la trei luni după dispariţia fotbalistului

-

A murit tatăl lui Emiliano Sala, la trei luni după dispariţia fotbalistului

(Sursa foto: prosport.ro)

Horacio Sala (58 de ani), tatăl lui Emiliano Sala, a suferit un infarct şi a decedat, vineri dimineaţă, în Argentina, la aproximativ trei luni după ce fiul său, fost fotbalist la Nantes, a încetat din viaţă, informeaza prosport.ro.

Informaţiile au fost confirmate de un politician local, care a stat de vorbă cu soţia lui Horacio Sala: „Anul 2019 nu se mai opreşte din veşti proaste în oraşul ăsta. La 5 dimineaţa, soţia lui m-a sunat şi era foarte supărată. Doctorii au fost acasă la el, dar era deja mort”, a declarat acesta, potrivit The Independent.

La mijlocul lunii ianuarie a acestui an, un avion la bordul căruia se afla Emiliano Sala (28 de ani), proaspăt transferat de la Nantes, la Cardiff, a dispărut de pe radar în zona Canalului Mânecii. Pe 8 februarie, autorităţile franceze au recuperat trupul argentinianului de pe epava avionului: „Era foarte fericit că va ajunge la un club mai mare, juca bine, iar apoi au venit veştile astea. Nu sunt cuvinte să descrie ceea ce simt”, au fost cuvintele lui Horacio Sala, după ce a aflat vestea legată de fiul său.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.