24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateReprezentanţii Comisiei de la Veneţia, la Bucureşti: Întrevederi cu Iohannis şi Toader, pe tema modificărilor din Justiţie

Reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, la Bucureşti: Întrevederi cu Iohannis şi Toader, pe tema modificărilor din Justiţie

Preşedintele Klaus Iohannis va primi, miercuri, la Cotroceni, o delegaţie a Comisiei de la Veneţia, informează Administraţia Prezidenţială. De asemenea, ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, are programată o întrevedere cu grupul de raportori ai Comisiei, scrie Mediafax.

Întrevederea acestora cu şeful statului va avea loc la ora 11.00, miercuri, la Palatul Cotroceni. Între orele 9:00-10:00 raportorii Comisiei de la Veneţia au programată o întâlnire la Ministerul Justiţiei cu Tudorel Toader, potrivit agendei oficiale a acestuia.

Reprezentanţii Comisiei de la Veneţia vor fi săptămâna aceasta în România pentru a avea discuţii cu reprezentanţii instituţiilor de forţă din justiţie pe tema modificării legilor Justiţiei, a înfiinţării Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) şi a modificărilor preconizate de puterea PSD-ALDE la codurilor penale, pregătită de puterea PSD-ALDE, au declarat pentru MEDIAFAX surse autorizate din domeniul justiţiei.

Delegaţia va avea întâlniri şi membrii din conducerea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), a Parchetului de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi a Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS