Acasă Actualitate Percheziții la Academia de Poliție în cazul amenințărilor la adresa jurnalistei Emilia...

Percheziții la Academia de Poliție în cazul amenințărilor la adresa jurnalistei Emilia Șercan / A fost prins principalul suspect

-

Mai multe percheziții au loc miercuri dimineață la Academia de Poliție în legătură cu amenințările cu moartea vizând-o pe jurnalista Emilia Șercan, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.  În acest caz, principalul suspect este un ofițer angajat al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

De asemenea, au loc percheziţii și la locuința ofițerului de Poliție suspectat că ar fi ameninţat-o pe Emilia Şercan, fiind puse în aplicare două mandate de percheziție.

Ofițerul, Adrian George Bărbulescu, angajat al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, a fost prins în Slatina, urmând să fie audiat în calitate de suspect în București, în baza unui mandat de aducere, au mai declarat pentru HotNews.ro sursele citate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Alex Cicâldău: Exersez foarte mult la antrenamente loviturile libere

Mijlocașul formației Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat după meciul cu FC Voluntari, că golul marcat din lovitură liberă nu este întâmplător.