12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări

Mehedinţi: Reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări

Trei bărbați din județele Mehdinți și Dolj sunt cercetați pentru contrabandă cu țigări.Doi dintre ei au reținuți de polițiști pentru 24 de ore. În urma perchezitiilor efectuate, polițiștii au descoperit peste 26.000 de țigări de contrabandă.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare au efectuat, în zilele de 23 și 24 aprilie, 5 percheziții în județele Mehedinți și Dolj, la locuințele unor persoane bănuite că ar deține și comercializa țigări provenite din contrabandă.
Cu această ocazie, polițiștii au descoperit în interiorul a trei autovehicule ce erau parcate în proximitatea locuințelor a doi dintre suspecţi, cantitatea de 26.800 de ţigarete de diferite mărci, nemarcate sau marcate necorespunzător, care au fost ridicate în vederea confiscării.
Doi bărbați de 44 respectiv 48 ani, din județul Mehedinți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astazi, 24 aprilie, vor fi prezentati unității de parchet în vederea dispunerii unei măsuri preventive, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS