O fată de 15 ani, din Craiova, a fost rănită grav în urma unui accident de circulaţie produs astăzi, pe strada Brazda lui Novac, în zona „Complexului Vechi”. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, după primele cercetări ale poliţiştilor de la rutieră s-a stabilit că tânăra de 15 ani a fost lovită de un autoturism Toyota, condus de un craiovean de 67 de ani, în timp ce traversat strada pe trecerea de pietoni. Poliţiştii au constatat că victima a traversat strada în fugă, pe culoarea roşie a semaforului electric, şi a fost lovită de autoturismul care circula regulamentar. Poliţiştii doljeni au mai precizat că tânăra de 15 ani a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că s-a ales cu un picior rupt în urma accidentului.

Şoferul autoturismului Toyota a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Reprezentanţii IPJ Dolj mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.