Acasă Actualitate Tânără de 15 ani, rănită grav pe strada Brazda lui Novac

Tânără de 15 ani, rănită grav pe strada Brazda lui Novac

-

O fată de 15 ani, din Craiova, a fost rănită grav în urma unui accident de circulaţie produs astăzi, pe strada Brazda lui Novac, în zona „Complexului Vechi”. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, după primele cercetări ale poliţiştilor de la rutieră s-a stabilit că tânăra de 15 ani a fost lovită de un autoturism Toyota, condus de un craiovean de 67 de ani, în timp ce traversat strada pe trecerea de pietoni. Poliţiştii au constatat că victima a traversat strada în fugă, pe culoarea roşie a semaforului electric, şi a fost lovită de autoturismul care circula regulamentar. Poliţiştii doljeni au mai precizat că tânăra de 15 ani a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că s-a ales cu un picior rupt în urma accidentului.

Şoferul autoturismului Toyota a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Reprezentanţii IPJ Dolj mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.