Acasă Actualitate Şedinţă de coaliţie în biroul lui Liviu Dragnea pe tema restructurării guvernamentale

Şedinţă de coaliţie în biroul lui Liviu Dragnea pe tema restructurării guvernamentale

-

Liviu Dragnea şi mai mulţi parlamentari din coaliţie au o şedinţă în biroul liderului PSD din Parlament. La şedinţă este aşteptată şi premierul Viorica Dăncilă, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax.

Senatorii Claudiu Manda şi Şerban Nicolae, precum şi ministrul turismului Bogdan Trif participă, la ora transmiterii acestei ştiri, la o şedinţă cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia din Camera Deputaţilor. Din partea ALDE este prezent secretarul general al formaţiunii, Daniel Chiţoiu.

Propunerile de remaniere au fost: Eugen Nicolicea în locul lui Tudorel Toader (ministerul Justiţiei), Oana Florea, ministru propus pentru Fonduri Europene în locul Rovanei Plumb şi pe Liviu Brăiloiu, la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în locul Nataliei Intotero. Demisiile Nataliei Intotero şi a Rovanei Plumb vin ca urmare a candidaturii loc la alegerile europarlamentare, în timp ce în cazul lui Tudorel Toader PSD a decis retragerea sprijinului politic.

ȘTIRI VIDEO GdS

Parlamentul European o audiază pe Adina Vălean

Adina Vălean, nominalizată pentru postul de comisar european, va fi audiată marţi în comisiile parlamentare reunite de afaceri europene. Anunţul a fost...