Acasă Actualitate Florian Coldea, audiat în dosarul lui Kovesi, privind extrădarea lui Nicolae Popa

Florian Coldea, audiat în dosarul lui Kovesi, privind extrădarea lui Nicolae Popa

-

Florian Coldea, fostul număr 2 în SRI, a fi fost luni la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, potrivit Realitatea TV. Coldea ar fi ridicat de la registratură o citaţie pentru a fi audiat, în luna mai, în dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa. În acest dosar, Kovesi are calitatea de inculpat, fiind acuzată de mai multe fapte.

Informaţia iniţială apărută în presă a fost că Florian Coldea ar fi fost audiat în dosarul în care fostul deputat Sebastian Ghiță a făcut plângere împotriva Laurei Codruța Koveși, privind extrădarea lui Nicolae Popa. Varianta a fost infirmată de şeful secţiei pentru investigarea magistraților, Gheorghe Stan.”Nu este adevărat. Este fake news”, a precizat acesta, pentru ştiripesurse.ro.

Florian Coldea are legături şi cu dosarul privind abuzirile de la DNA Ploieşti, procurorii Lucian Onea și Mircea Negulescu având interdicţia de a lua legătură cu fostul şef adjunct al SRI.

ȘTIRI VIDEO GdS

Adrian Iencsi: Mă bucur că am parte de un grup foarte bun

Antrenorul formaţiei secunde a Universităţii Craiova, Adrian Iencsi, a făcut bilanţul turului de campionat de la Liga a III-a, seria 3. „Mozambicanul“...

Bancul zilei

Bulă, urmărit de nemţi, neavând unde să se ascundă, s-a băgat într-o fântână: Neamţul: E cineva acolo? Bulă face pe ecoul:E...