5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCei trei actori din "Game of Thrones" care nu au avut nevoie de casting pentru a fi aleşi

Cei trei actori din „Game of Thrones” care nu au avut nevoie de casting pentru a fi aleşi

Pentru serialul „Game of Thrones” (Urzeala Tronurilor) s-au realizat casting-uri exhaustive de la care au fost excluşi doar trei dintre actori, informează Agerpres, citând ziarul spaniol El Pais.

Este începutul sfârşitului pentru popularul serial „Game of Thrones”, care şi-a lansat cel de-al 8-lea şi ultim sezon la 14 aprilie, iar fanii sunt tot mai avizi privind detalii despre desfăşurarea povestirii şi mai ales despre actorii care întruchipează principalele personaje.

O distribuţie de actori care a fost completată anevoios, astfel încât unii dintre cei care au participat la episodul pilot nu s-au mai întors în serial.

Filmările la primului episod s-au realizat între octombrie şi noiembrie 2009, însă când producătorii au arătat rezultatul prietenilor, rezultatul a fost negativ, motiv pentru care HBO a făcut schimbări în scenariu şi în prima distribuţie de actori.

De exemplu, s-a decis schimbarea lui Tamzin Merchant, care o interpreta pe Daenerys, şi a lui Jennifer Ehle care o întruchipa pe Catelyn Stark.

S-a realizat un nou casting pentru alegerea actorilor şi în timp ce toţi protagoniştii au fost nevoiţi să treacă printr-o selecţie foarte atentă, doar doi protagonişti au fost exceptaţi: Peter Dinklage (Tyrion) şi Sean Bean (Ned Stark), solicitaţi încă de la început de scenarişti.

De asemenea, Peter Dinklage este cel care a recomandat-o pe Lena Headey pentru rolul lui Cersei Lannister, cu care mai lucrase înainte şi cu care rămăsese în relaţii de prietenie.

Filmările la noua variantă a serialului au început în 2010, iar primul sezon a ajuns pe micile ecrane în 2011. Restul îl cunoaştem cu toţii, încheie El Pais.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS