13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFestivalul florilor la Timisoara: Umbre colorate, demonstraţii florale şi „Aleea fericirii” pot fi admirate in centrul orasului

Festivalul florilor la Timisoara: Umbre colorate, demonstraţii florale şi „Aleea fericirii” pot fi admirate in centrul orasului

Timisoara (Foto Mediafax)
Timisoara (Foto Mediafax)

Un acoperiş din umbrele colorate, demonstraţii florale şi „Aleea fericirii” pot fi admirate, în acest sfârşit de săptămână, în centrul Timişoarei, în cadrul festivalului Timfloralis, primăria alocând peste 100.000 de euro pentru organizarea evenimentului ajuns la a cincea ediţie, scrie Mediafax.

Centrul Timişoarei este mai colorat ca niciodată, în acest sfârşit de săptămână. Primăria Timişoara organizează, până duminică, cea de-a cincea ediţie a festivalului florilor Timfloralis. De altfel, Timişoara este supranumit şi “oraşul florilor”.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Timişoara, în acest an, în premieră, festivalul se desfăşoară în trei pieţe din centrul oraşului: Piaţa Victoriei, Piaţa Libertăţii şi Piaţa Unirii. În total, municipalitatea a alocat peste 100.000 de euro pentru organizarea evenimentului Timfloralis, fiind aşteptaţi să admire proiectele florale din centrul oraşului mii de turişti, informeaza Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS