Acasă Actualitate Un avion British Airways care trebuia să aterizeze a declarat URGENŢĂ în...

Un avion British Airways care trebuia să aterizeze a declarat URGENŢĂ în timpul zborului

-

Un avion al British Airways a declarat urgenţă în timpul zborului, în timp ce zbura pe ruta Calgary (Canada) – Heatrhrow (Londra), după ce un pasager a început să se simtă rău.

Zborul are numărul BA 102 şi trebuie să aterizeze la ora 15:55, ora României. În momentul declarării situaţiei de urgenţă, avionul se afla deasupra Irlandei. Aeronava este Boeing 777.
Din primele informaţii oferite de compania British Airways reiese că un pasager s-a simţit rău. În asemenea situaţii, piloţii sunt obligaţi să declare urgenţă în aer şi să aterizeze pe cel mai apropiat aeroport.

ȘTIRI VIDEO GdS

9% dintre participanţii la bursă, selectaţi pentru angajare

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a organizat astăzi, 18 octombrie 2019, Bursa Locurilor  de  Muncă pentru absolvenţi, eveniment care...

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de la grecii antici, surclasând artiste precum Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande, Kate Moss și Cara Delevingne, potrivit mirror.co.uk.