17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDragnea admite că decizia CCR l-ar putea ajuta

Dragnea admite că decizia CCR l-ar putea ajuta

Liviu Dragnea recunoaște că decizia de astăzi a Curții Constituționale îl poate ajuta în procesul în care își așteaptă sentința finală. ,,Se reia procesul”, a admis liderul PSD, care a uitat însă să spună că faptele de care e acuzat s-ar putea prescrie.

,,Bineînţeles că discuţia nu se poartă dacă ÎCCJ a acţionat legal sau nu, ci ce efecte ar putea avea… Ce efecte ar putea avea pentru mine? Că se reia procesul. Adică se reia toată această perioadă în care am stat până acum. Ce va face CCR mâine? O să discutăm după… Eu, ştiţi bine, nu cred că a fost vreo excepţie, indiferent care au fost deciziile CCR, le-am respectat şi am comentat puţin, aproape deloc, despre ce a decis Curtea Constituţională. Au fost decizii care au dat câştig de cauză unora, altă dată altora, au acceptat, au respins, dar judecătorii CCR trebuie respectaţi şi toate deciziile trebuie respectate”, a răspuns Dragnea.

Curtea Constituţională a României (CCR) ar putea pronunţa, vineri, decizia asupra sesizării privind un posibil conflict juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema completurilor specializate în corupţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS