21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHoţ de 135 de kg, snopit în bătaie de o străbunică furioasă: ”Ţipa de durere!”

Hoţ de 135 de kg, snopit în bătaie de o străbunică furioasă: ”Ţipa de durere!”

O străbunică din statul american Florida a reuşit să doboare cu o bâtă de baseball un hoţ care a încercat să-i intre în maşină. De menţionat este faptul că infractorul este destul de masiv, cântărind aproximativ 135 de kilograme, scrie Mediafax.


Clarse Gainey, în vârstă de 65 de ani, a auzit un zgomot puternic venind din faţa casei ei, aflată în localitatea Gainesville. Ea s-a îndreptat spre geam şi l-a văzut pe Antonio Mosley (37 de ani) încercând să-i spargă maşina, arată Fox News.

Imediat, femeia a pus mâna pe bâta de baseball şi s-a îndreptat către hoţ. Cel din urmă, neînfricat, a încercat să o lovească pe bătrână, însă aceasta a ripostat şi i-a dat cu bâta în cap.

Chiar l-am lovit. Ţipa de durere şi mă acuza că l-am lovit”, a declarat străbunica, care a mai adăugat că bărbatul „era dezbrăcat”, având pe el doar „chiloţii”. Ulterior, Mosley a rupt-o la fugă, iar când poliţia l-a găsit, acesta avea pe cap un mare cucui.

Totodată, poliţiştii, uimiţi de cele întâmpla au mai descoperit şi cocaină asupra lui Mosley, ceea ce îi va înrăutăţi situaţia în faţa instanţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS