(Foto: www.standard.co.uk)

Actorul Bradley Welsh, de 42 de ani, celebru pentru rolul din filmul unei generaţii „Trainspotting 2”, a fost împuşcat, aseară, în cap şi a murit pe loc, pe o stradă din Edinburgh, Marea Britanie, potrivit www.standard.co.uk.
Poliţia scoţiană a deschis o anchetă. Welsh a fost şi campion la box, categoria uşoară. De asemenea, în 2009, a apărut în serialul documentar „Danny Dyer’s Deadliest Men”.
În momentul în care a fost distribuit în filmul „Trainspotting 2”, Welsh nu era actor şi avea probleme cu legea, fiind membru al unei grupări ultras.
Polițiștii au declarat că au fost chemați la Chester Street în West End în jurul orei 20.00 și au găsit un bărbat cu răni grave, care ulterior a şi murit
„Moartea lui este tratată ca suspectă și ancheta continuă. Ofițerii vor continua să fie în zona undes-a produs tragedia, pentru a aduna probe şi a găsi martori care pot fi de ajutor în cadrul acestei investigații”, au spus poliţiştii.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.