Acasă Actualitate Opt persoane şi-au pierdut viaţa în timpul tornadelor din sudul Statelor Unite

Opt persoane şi-au pierdut viaţa în timpul tornadelor din sudul Statelor Unite

-

Opt persoane, între care trei copii, au murit în timpul tornadelor însoţite de rafale de vânt puternice şi de inundaţii în Texas şi Louisiana. Doi copii şi-au pierdut viaţa în comitatul Angelina din Texas în momentul în care maşina în care se aflau împreună cu părinţii lor a fost lovită de un copac. În West Monroe din statul Louisiana, un băiat de 13 ani a murit în urma unei viituri, potrivit dpa.
O femeie şi-a pierdut viaţa în momentul în care locuinţa ei mobilă a fost distrusă de o tornadă în Caddo Mound, în apropiere de Houston. Alte patru persoane au fost rănite.
Oraşele Franklin din Texas şi Hamilton din Mississippi au suferit pagube importante în urma tornadelor.
Furtunile se îndreptau către nord-est duminică seara. Oraşele de pe coasta de est, precum New York şi Washington, se pregăteau pentru sosirea tornadelor.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.