13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo în intervalul 15 aprilie - 13 mai

Prognoza meteo în intervalul 15 aprilie – 13 mai

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă în intervalul 15 aprilie – 13 mai 2019.

În săptămâna 15 – 22 aprilie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

În săptămâna 22 – 29 aprilie, temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare pe întreg teritoriul României.

În sptămâna 29 aprilie – 6 mai, temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa, în general, în jurul celor normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 6 – 13 mai, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării.
Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS