Acasă Actualitate Caz MACABRU la Botoşani: Femeie cercetată după ce a născut şi şi-a...

Caz MACABRU la Botoşani: Femeie cercetată după ce a născut şi şi-a îngropat bebeluşul

-

O femeie în vârstă de 36 de ani din comuna Hudeşti, judeţul Botoşani, este cercetată de poliţişti şi procurori după ce a născut, a declarat că fătul s-a născut mort, iar apoi l-a îngropat. Mai mult, în curtea locuinţei femeii au fost descoperite fragmente osoase, informeaza Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Maria Carp, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că acest caz a fost sesizat de medicul de familie al femeii, care a observat că a trecut termenul până la care aceasta trebuia să nască şi nu ştia ce s-a întâmplat.

„Poliţia a fost sesizată vineri de către un medic de familie din comuna Hudeşti, care avea în evidenţă o femeie însărcinată, în vârstă de 36 de ani. Nu a păstrat legătura în legătură cu sarcina, iar după ce a observat că a trecut termenul la care aceasta trebuia să nască, începutul lunii aprilie, a vorbit cu ea şi i s-a spus că fătul s-a născut mort şi l-a îngropat. A fost demarată o cercetare în acest caz, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Femeia a fost internată la Maternitate în Botoşani şi urmează să fie expertizată medico-legal şi psihiatric”, a spus Carp.

Surse judiciare au declarat, la rândul lor, corespondentului MEDIAFAX, că în curtea locuinţei femeii au fost descoperite fragmente osoase, cu urme de ardere, care par de natură umană, iar acestea sunt expertizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se dădeau drept polițiști și jefuiau străini

Patru bărbaţi care se dădeau drept poliţişti şi jefuiau străini au fost prinşi în flagrant duminică, după ce solicitaseră unui cetăţean italian...