23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Inspectoratul de Jandarmi Dolj a lansat un proiect finanţat de OLAF

Inspectoratul de Jandarmi Dolj a lansat un proiect finanţat de OLAF

-

În acestă dimineaţă a avut loc deschiderea oficială a proiectului GRILLER EU, care are ca obiectiv schimbul de experienţă între instituţiile implicate în lupta împotriva comerţului cu ţigări de contrabandă din România, Moldova şi Bulgaria.

Valoarea totală a acestui proiect, care se va încheia în martie 2020, este de de aproximativ 60.000 de euro, din care 48.000 de euro finaţare OLAF şi restul cofinanţare IJJ Dolj.

Lansarea proiectului a avut loc în prezenţa reprezentanţilor mai multor instituţii din ţara noastră, printre care se numără DIICOT, BCCO Craiova, IPJ şi IJPF Dolj, Direcţia Regională Vamală Craiova, dar şi a British American Tobacco şi a Inspectoratelor Generale ale Poliţiei de Frontieră din Moldova şi Bulgaria.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.