Acasă Actualitate CCR a amânat decizia în cazul sesizării privind conflictul dintre Parlament şi...

CCR a amânat decizia în cazul sesizării privind conflictul dintre Parlament şi Curtea Supremă pe tema completurilor speciale

-

CCR a amânat pentru data de 19 aprilie pronunţarea pe conflictul Parlament şi ÎCCJ pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, sesizare făcută de Florin Iordache, scrie Mediafax.
Iordache vs Tarcea. CCR se pronunţă pe conflictul dintre Parlament şi Curtea Supremă pe tema completurilor speciale în cazurile de corupţie
Decizia magistraţilor CCR vine după ce şi în şedinţa de miercuri a fost amânată pronunţarea pe sesizare. Hotărârea Curţii a fost motivată atunci prin unele probleme de sănătate ale judecătorului raportor Petre Lăzăroiu, care urmează să se opereze la coloană.

Prin urmare, judecătorii Curţii au stabilit reluarea dezbaterilor în plenul de joi, pentru ca la şedinţă să poată participa şi Petre Lăzăroiu şi de abia apoi să fie supus intervenţiei chirurgicale, însă şi de data aceasta a fost amânată pronunţarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenia, „invadată“ de bugetari

Datele statistice parţiale arată că din totalul salariaţilor din Oltenia circa 59.000 sunt bugetari. Anii anteriori, în Gorj era ponderea cea mai mare a bugetarilor. Circa 44,9% dintre angajaţii din Gorj erau bugetari. În Dolj, 22% dintre salariaţi erau bugetari, anul trecut. Media pe ţară era de 15%.