22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGeorge Simion, validat candidat la europarlamentare

George Simion, validat candidat la europarlamentare

Candidatura independentă la alegerile europarlamentare a activistului pentru Unire George Simion a fost validată sâmbătă de Biroul Electoral Central. Astfel, el intră oficial în cursa pentru funcţia de eurodeputat.  

De azi sunt candidat oficial, aprobat de Biroul Electoral Central. Singurul împotriva căruia s-au depus trei contestații, probabil deranjăm mult prin această candidatură!”, a anunţat George Simion.

Candidatul independent a menţionat şi planul pentru următoarea perioadă: contabilizarea intenţiei de vot.

De acum începem exact aceeași muncă pe care am dus-o pentru semnături, doar că pentru voturi! Bătăliile electorale se câștigă prin VOTURI. De aceea începem numărătoarea fiecărui om care se decide să mă voteze. Mă votezi? Scrie-mi! Mai ai cunoștințe care mă vor vota. Anunță-mă despre ei! De luni avem numărătoarea pe site și formularul de înregistrare a votului”, a explicat Simion.

Totodată, candidatul independent la europarlamentare a lansat și un îndemn către susținători: „Dacă poți distribui ziare, pliante, dacă poți afișa bannere sau afișe A2 (doar până pe 27 aprilie este legal să o faci!), dacă vrei să lipești abțibilduri, SCRIE-MI adresa ta și colegii mei îți vor trimite.
Sau, dacă le poți tipări singur, în orice colț al lumii, descarcă machetele grafice de aici: https://georgesimion.ro/printabile/”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS