11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateISU Olt s-a înnoit cu o autospecială pirotehnică

ISU Olt s-a înnoit cu o autospecială pirotehnică

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Matei Basarab” a primit, începând din această lună, o autospecială pirotehnică, achiziționată din fondurile Consiliul Județean Olt, având o valoare de 135.000 de lei.
Pe autospecială sunt încadraţi trei pompieri, un comandant de echipaj, un conducător auto și un servant. Aceasta va interveni pentru asanarea teritoriului de muniția neexplodată și transportul acesteia în condiții de siguranță pentru populație și participanții la trafic.
Autospeciala are o gardă înaltă la sol și un sistem de deplasare de 4×4, menite să ajute pentru o intervenție promptă în orice condiții de teren, beneficiază de dotări de ultimă generație privind siguranța, datorită materialului din care este confecționat compartimentul destinat depozitării muniției pe timpul transportului, privind sistemul de radiocomunicații, precum și dispozitivele acustice și luminoase prin care atenționează populația .Este omologată de Registrul Auto Român ca vehicul cu echipare specifică I.G.S.U.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS