Acasă Actualitate Fiul scriitorului Andrei Pleșu, vizat într-un dosar de trafic de droguri

Fiul scriitorului Andrei Pleșu, vizat într-un dosar de trafic de droguri

-

Fiul filosofului Andrei Pleșu este unul dintre cei 8 suspecți identificați de polițiști la o acțiune antidrog. Ofițerii din București și Iași au făcut simultan mai multe percheziții pentru prinderea unei rețele de traficanți de droguri.
Polițiștii antidrog din Iași și București au efectuat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc, în cadrul căreia s-au pus în executare 8 percheziții domiciliare, pe raza județului Iași și București. Până la această oră, au fost identificați 8 suspecți, potrivit Mediafax.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate 500 de grame de rezina cannabis, alte ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunțit canabisul, pastille ecstasy, ciuperci halucinogene.
Potrivit unor surse, fiul scriitorului Andrei Pleșu este vizat în dosar. El e unul dintre cei 8 depistați.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima centrală nucleară din Elveţia a fost deconectată

În 2017 cetăţenii din Elveţia s-au pronunţat în cadrul unui referendum pentru ieşirea din reţeaua nucleară. Acum, la Mühleberg, a fost deconectată...

Primarul din Poiana Mare a pierdut procesul cu ANI

Magistraţii de la Curtea Supremă au hotărât, miercuri, să admită recursul Agenţiei de Integritate în procesul intentat de Marin Vintilă, edilul din Poiana Mare.