12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTatăl care își filma copiii în timp ce îi bătea a fost reținut

Tatăl care își filma copiii în timp ce îi bătea a fost reținut

Bărbatul din Galaţi care s-a filmat în timp ce își bătea cu bestialitate copiii, a fost reținut, miercuri noaptea, pentru 24 de ore, după mai multe ore de audieri la sediul Poliției din Tecuci. Procurorii din Tecuci l-au audiat până la miezul nopţii şi apoi au hotărât să îl trimită în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi. El va fi prezentat joi în fata judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.
Imaginile filmate de individul în vârstă de 41 de ani, în timp ce îşi călca în picioare copiii, un băieţel de nici doi ani şi o fetiţă de cinci, sunt de o cruzime rară. Filmarea a fost trimisă de agresor soției sale care este plecată în străinătate și ulterior o rudă a anunțat Poliția.
Poliţiştii susţin că în unele filmări, fraţii erau obligaţi să-şi implore mama, cu lacrimi în ochi, să se întoarcă acasă.
Acum, au fost preluaţi de asistenţii de la Protecţia Copilului.
„În urma unei sesizări făcute în jurul orei 22.00, la numărul unic de urgență 112, polițiștii au mers la domiciliul bărbatului din comuna Nicorești unde l-au găsit pe acesta împreună cu cei doi copii minori. Din cercetări a reieșit faptul că în cursul aceleași zile, în jurul orei 12.00, bărbatul i-ar fi agresat fizic pe cei doi copii, filmând agresiunea cu telefonul mobil și ar fi trimis imaginile soției sale care este plecată în străinătate. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu cu o durată de cinci zile, prin care i-au interzis bărbatului să se apropie de copii la o distanță mai mică de 100 de metri și totodată au deschis un dosar penal pentru violență în familie”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.
Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Galați au decis să ia copiii de acasă și să-i ducă la o bunică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS