Acasă Actualitate Fiica fostului portar al Universității Craiova, Eugen Vodă, a murit la doar...

Fiica fostului portar al Universității Craiova, Eugen Vodă, a murit la doar 29 de ani

-

Ioana Victoria Vodă, fiica fostului portar al Universităţii Craiova Eugen Vodă, a murit la doar 29 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Tînăra a fost răpusă de un cancer la umăr în Copenhaga, unde era angajată în administrația capitalei daneze, după ce terminase facultatea de management și drept economic în capitala daneză.
Ioana Victoria era unicul copil a fostului portar, care se stabilise în Insulele Feroe.
„Fata a resimțit la început niște dureri, care apoi s-au acutizat și, la un control amănunțit, a venit diagnosticul dur. Asta se întâmpla prin toamna anului trecut„, povestesc apropiați ai lui Vodă, conform gsp.ro.
Boala a avansat rapid, iar părinții erau pregătiți să-și piardă în orice moment fata, din moment ce au fost și avertizați de doctori că Ioana Victoria nu mai poate fi salvată. Tânăra a murit la doar 29 de ani. Eugen Vodă ar fi încercat să apeleze inclusiv la somități medicale din România pentru a găsi o soluție, dar și răspunsurile din țară au fost la fel de descurajante.
Ioana nu era căsătorită și nici nu avea copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Mihai Bălaşa şi Rică Neaga au prefaţat partida cu Astra Giurgiu

Universitatea Craiova a susţinut astăzi conferinţa de presă premergătoare întâlnirii cu Astra Giurgiu. La întâlnirea cu reprezentanţii mass-media au fost prezenţi fundaşul...