21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDeputații votează moțiunea împotriva ministrului Răzvan Cuc

Deputații votează moțiunea împotriva ministrului Răzvan Cuc

Camera Deputaților va vota, mercuri, începând cu ora 12.00, moțiunea simplă prin care partidele de Opoziție cer demisia lui ministrului Transporturilor Răzvan Cuc, intitulată „Mandatul ministrului Cuc cu numărul trei, este unul de nota 3”. Luni au avut loc dezbaterile pe subiect.

La dezbaterile de luni pe marginea moțiunii simple, ministrul Transporturilor a crtiticat lipsa rezultatelor „remarcabile” ale miniștrilor liberali în domeniu, precizând că el „deranjează anumite interese” ale partidelor de Opoziție, notează agenția Mediafax.
El a adăugat că mandatul său este dedicat vizitelor pe şantiere, pentru a garanta că execuţia kilometrilor de autostradă este la zi, „după ce, în primul mandat, am scos la licitaţie proiecte de autostradă în valoare de 3,5 miliarde de euro”.

„Pentru acest an, CNAIR a estimat finalizarea a 180 de km de autostradă, iar eu voi face absolut tot ce îmi stă în putinţă din punct de vedere administrativ pentru ca aceşti kilometri să fie executaţi în timp”, a explicat Cuc.

Pe de altă parte, deputatul PNL Lucian Bode a declarat, luni, la dezbaterea moțiunii simple, că dacă un raport al Comisiei Europene pe transport privind România se confirmă, plățile pentru proiecte de transport din fonduri europene vor fi sista.
Răzvan Cuc a fost numit în funcția de ministru al Transporturilor în urmă cu o lună. Acesta a depus jurământul de învestitură la Cotroceni pe 22 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS