13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO milionară din Rusia a murit după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în Germania

O milionară din Rusia a murit după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în Germania

Co-proprietarul celei de-a doua companii aeriene a Rusiei, Siberia Airlines (S7), a murit atunci când avionul său privat s-a prăbușit în Germania, potrivit companiei.
Natalia Fileva, una dintre cele mai bogate femei din Rusia și acționar majoritar în S7, a murit atunci când avionul sa prăbușit în timp ce ateriza pe aeroportul Egelsbach lângă Frankfurt. Un alt pasager și pilotul au decedat, de asemenea, în prăbușire, au declarat oficialii locali în presa germană.
Cauza accidentului nu a fost încă identificată, a declarat S7.
Avionul privat, care venea de la Cannes din Franța, a dispărut de pe radare la ora 13:22 GMT (ora locală 15:22), potrivit zborului Flightradar24.
Fileva, în vârstă de 55 de ani, a avut o avere estimată la 600 de milioane de dolari (460 de milioane de lire), potrivit revistei Forbes.
Autoritățile ruse și internaționale investighează accidentul, a adăugat S7.
Între timp, alți doi oameni au murit atunci când un vehicul de poliție care călătorea la locul accidentului s-a ciocnit cu o altă mașină lângă aeroport. Cei trei polițiști din mașina poliției au suferit vătămări grave, a raportat DPA.
S7 este principalul concurent din Rusia pentru Aeroflot. Are 96 de avioane care zboară către 181 de orașe și orașe din 26 de țări, afirmă site-ul companiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS