10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMirii Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, emoționați înainte de petrecerea de nuntă

Mirii Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, emoționați înainte de petrecerea de nuntă

Petrecere mare în această seară. Peste 500 de oameni sunt aşteptaţi să chefuiască alături de fostul ministrul al muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi senatorul PSD Claudiu Manda la petrecerea de nuntă. Cei doi miri au făcut scurte declarații presei, înainte de începerea evenimentului.

 

Claudiu Manda a declarat:

„Avem emoții amândoi. Este un eveniment privat și vrem să rămână privat. Așteptăm invitații începând cu ora 17.00. Sunt colegi de partid, din Guvern, din Parlament și foarte mulți prieteni și apropiați. Au confirmat 517 invitați. Vrem să mulțumim nașilor pentru ca s-au ocupat în mare parte de nuntă”

Meniul cu care sunt așteptați invitații este unul tradițional oltenesc, aperitiv, sarmale, pesște, friptură și desert.

Cât despre cum o să arate dansul mirilor, Claudiu Manda a spus că:

„Vom avea valsul mirilor, dar nu va fi atât de spectaculos pentru că nu am avut atât de mult timp să lucram la el. Nu avem o coregrafie specială”.

Îmbrăcată într-o rochie albă, Lia Olguța Vasilescu a declarat  că are emoții mari.

„Am emoții pentru că nu am avut timp să pun totul în ordine, dar sperăm ca va ieși totul bine. Avem lalele în toată sala, sunt florile mele preferate și sunt și de sezon. Rochia este făcută de creatoarea Roxana Butnaru care a făcut și rochia de la cununie”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Întrebați dacă se gândesc să aibă copiii împreună cei doi au răspuns că da.

„Sigur, da”, a spus Claudiu Manda

Foto: Lucian Anghel

La eveniment a ajuns, în urmă cu puțin timp, și primarul Craiovei, Mihail Genoiu, care le-a urat mirilor casă de piatră.

„Le doresc mulți ani frumoși ca ei, multe bucurii. Le doresc și alți copii pentru că sunt tineri. O să fie o seară frumoasă, vremea este frumoasă, totul e minunat, nu avem de ce să nu ne simțim bine. Cadoul special  oferit de mine este frumusețea orașului Craiova, ceea ce i-am promis doamnei că o să fac când mi-a lăsat fotoliul de primar. O bucurie mai mare nu cred că puteam să îi fac”, a spus edilul Craiovei. 

UPDATE: Video cu invitații

 

Update:

La nuntă a ajuns în urmă cu câteva minute și premierul Viorica Dăncilă.

 

La eveniment a ajuns și Liviu Dragnea, însoțit de iubita sa Irina. 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS