Acasă Actualitate Prognoza meteo pentru luna aprilie

Prognoza meteo pentru luna aprilie

-

Administrația Națională de Meterologie a emis, vineri, prognoza meteo valabilă în intervalul 1 – 29 aprilie 2019.

În săptămâna 1- 8 aprilie, valorile termice se vor situa în general sub cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane din vestul și nordul teritoriului.

În săptămâna 8- 15 aprilie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale pentru această perioadă, în rest.

În săptămâna 15 – 22 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor specifice acestui interval. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor excedent local în regiunile sudice, dar și a unui ușor deficit în nord-vestul teritoriului.

În săptămâna 22 – 29 aprilie, valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în jumătatea vestică a teritoriului și în general apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Azi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate....