Acasă Actualitate Preşedintele Parlamentului European – îngrijorat de punerea sub control judiciar a lui...

Preşedintele Parlamentului European – îngrijorat de punerea sub control judiciar a lui Kovesi

-

Preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu faptul că fosta şefă a DNA din România, Laura Codruța Kövesi, a fost pus sub control judiciar, în cantextul în care ea candidează pentru funcţia de procuror european.
Antonio Tajani scrie pe Twitter că ca ridica problema la ședința liderilor grupurilor din Parlamentul European, săptămâna viitoare, miercuri.
În acelaşi timp, Antonio Tajani scrie pe contul său de twitter că Parlamentul European susţine în continuare candidatura lui Kovesi la şefia Parchetului Uniunii Europene.
Laura Codruța Kovesi a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzată de luare de mită, abuz în serviciu (5 fapte) și mărturie mincinoasă.
De asemenea, s-a dispus și punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva fostei șefe DNA.
Laura Codruţa Kovesi a atacat, însă, această măsură.

ȘTIRI VIDEO GdS

Angajaţii de la fabrica de confecţii din Calafat, fără salarii de două luni

La fabrica de confecţii Maglierie Cristian Impex din Calafat s-a întârziat plata salariilor. Oamenii nu şi-au primit nici banii aferenţi lunii august. În timp ce muncitorii sunt disperaţi că nu şi-au încasat drepturile băneşti, conducerea fabricii promite că le va achita salariile săptămâna aceasta.