Acasă Actualitate Klaus Iohannis are astăzi consultări cu reprezentanţii societăţii civile pentru organizarea referendumului

Klaus Iohannis are astăzi consultări cu reprezentanţii societăţii civile pentru organizarea referendumului

-

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru marţi, la Cotroceni, consultări cu reprezentanţii societăţii civile cu privire la oportunitatea organizării unui referendum pe justiţie. Anunţul a fost făcut iniţial de Elena Calistru, membru al organizaţiei Funky Citizens, scrie Mediafax.

„Am primit (şi acceptat) o invitaţie de a participa la consultările Preşedintelui cu o parte din organizaţiile din societatea civilă cu privire la oportunitatea organizării unui referendum pe justiţie. Se întâmplă marţi, la Cotroceni. Aşa că am nevoie de inteligenţa voastră colectivă – voi cum simţiţi acest posibil referendum deodată cu europarlamentarele? Strică, ajută? Cum ar trebui să sune întrebarea?”, a scris, vineri, pe Facebook, Elena Calistru, reprezentanta organizaţiei Funky Citizens.

Reprezentanţii magistraţilor, respectiv asociaţiile profesionale şi instituţii judiciare, sunt invitaţi miercuri la discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema reformei justiţiei şi a referendumului pe justiţie, anunţă, pe Facebook, judecătorul Cristi Danileţ.

ȘTIRI VIDEO GdS