23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Germania: 6 primării au fost evacuate din cauza unor ameninţări cu bombă

Germania: 6 primării au fost evacuate din cauza unor ameninţări cu bombă

-

Primăriile din șase orașe din Germania au fost evacuate marți dimineață în urma primirii unor amenințări anonime cu bombă, potrivit presei locale, informează site-ul de știri The Local. Potrivit informațiilor inițiale, amenințările au vizat primăriile din orașele Augsburg, Kaiserslautern, Chemnitz, Göttingen, Neunkirchen și Rendsburg, relatează Focus Online. Primăria din Augsburg a fost evacuată și închisă marți dimineață, iar poliția a interzis accesul într-o piața publică din apropierea primăriei, informează cotidianul Augsburger Allgemeine. Poliția germană a transmis că a fost primită o amenințare privind “un act de violență în legătură cu orașul Augsburg”.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.