23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate (FOTO, VIDEO) Dolj: Incendiu de amploare la anexele unei locuinţe din Calopăr

(FOTO, VIDEO) Dolj: Incendiu de amploare la anexele unei locuinţe din Calopăr

-

Secţia pompieri Segarcea împreună cu Detaşamentul 1 de Pompieri acţionează cu două autospeciale pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acopeişul unei case din sat Belcinu, comuna Calopăr. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la anexe gospodăreşti, existând posibilitate de propagare la casa de locuit.

În urma incendiului au ars anexe gospodăreşti în suprafaţa de aproximativ 180mp şi materialele combustibile ce se aflau depozitate în acestea. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.