21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate"Mită electorală" la cortul unui candidat la alegerile europarlamentare

„Mită electorală” la cortul unui candidat la alegerile europarlamentare

Fructe proaspete din Basarabia pentru bucureșteni. La Guvernul României, la cortul pentru strângerea de semnături necesare înscrierii candidaturii independente a lui George Simion la alegerile europarlamentare se distribuie struguri și mere de peste Prut.
„Cum nu avem mici și bere cu care să mituim alegătorii, am hotărât să aducem de peste Prut fructe crescute din pământ românesc. Pe termen mediu și lung, în România trebuie să aducem pe piață cât mai multe alimente proaspete din Basarabia, rezultate ale agriculturii naturale, fără chimicale. Voi întreprinde toate demersurile pentru certificarea bio europeană a legumelor și fructelor din stânga Prutului”, a declarat candidatul independent George Simion.
Fiecare semnatar pentru candidatura lui George Simion primește câte un ciorchine sau câte un măr la cortul din Piața Victoriei, pe traseul pietonal dintre Calea Victoriei și Str. Buzești.
George Simion mai are nevoie de 9000 de semnături pentru a atinge pragul de 100.000 necesar înscrierii candidaturii în cursa pentru europarlamentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS