20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Lista candidaților social-democrați pentru europarlamentare

Lista candidaților social-democrați pentru europarlamentare

Comitetului Executiv Naţional al PSD a validat luni lista candidaților social-democrați pentru europarlamentare. După negocieri intense cu Liviu Dragnea, apar nume noi pe listă. Cap de listă este Rovana Plumb, secondată de Carmen Avram, jurnalistă la Antena 3.
Liviu Dragnea a anunțat luni candidații PSD pentru europarlamentare, iar lista include câteva surprize, aruncate în lupta electorală direct din studiourile Antena 3.
”După cum vedeți m-am întors, deși unii au vrut să îmi bage cuțitul în spate, mă refer la cei în halate albe”, a spus Liviu Dragnea, înainte de a prezenta lista.
Lista cadidaților PSD pentru europarlamentare 2019:

ROVANA PLUMB
CARMEN AVRAM
CLAUDIU MANDA
CHRIS TERHEŞ
DAN NICA
MARIA GRAPINI
TUDOR CIUHODARU
DRAGOȘ BENEA
VICTOR NEGRESCU
ANDI CRISTEA
NATALIA INTOTERO
MARIA GABRIELA ZOANĂ
BIANCA GAVRILIŢĂ
EMILIAN PAVEL

PSD trebuie să-şi valideze lista de candidaţi pentru europarlamentare cât mai repede, pentru că termenul limită de depunere a candidaturilor este 28 martie, ora 24:00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...