Acasă Actualitate Vremea se menţine caldă în acest weekend. Temperaturi mai scăzute și ploi...

Vremea se menţine caldă în acest weekend. Temperaturi mai scăzute și ploi săptămâna viitoare

-

Meteorologii anunţă o vreme în general frumoasă sâmbătă şi duminică în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade, ce pot atinge 20 de grade Celsius. Luni şi marţi, temperaturile vor scădea, revenind la normalul pentru ultima decadă a lunii martie, transmite Mediafax.

,,Sâmbătă, vreme în continuare general frumoasă, cu valori termice în cea mai mare parte a ţării mai ridicate decât în mod obişnuit la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade, cerul va fi variabil, posibil să fie izolat condiţii de ploaie numai în cursul dimineţii, în partea de sud-est a ţării. Ziua frumoasă şi caldă, iar noaptea rece în nordul şi centrul ţării. Vor fi şi temperaturi minime, sub 0 grade Celsius, şi local se va semnala brumă”, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vremea se menţine frumoasă şi duminică, cu valori termice peste mediile climatologice. În Banat şi Oltenia, se vor înregistra 20 de grade Celsius. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în Moldova, intensificări care se vor semnala şi în cursul zilei de sâmbătă în estul şi sud-estul ţării.

Luni şi marţi, temperaturile vor scădea, atingând valori normale pentru această perioadă a anului. ,,Luni vremea va fi schimbătoare, înorările vor cuprinde treptat toată ţara. În cursul zilei o să plouă în vestul, centrul şi nordul ţării, iar noaptea şi în restul regiunilor. Temperaturile vor fi ridicate în regiunile sudice, maxime în jur de 21 de grade, iar noaptea va fi destul de cald în toată ţara, cu temperaturi minime între 0 şi 8 grade”, mai menţionează ANM.

Marţi, scad temperaturile în toate regiunile. Conform informării date de ANM, se revine la temperaturile normale pentru ultima decadă a lunii martie, temperaturi maxime între 7-15 grade Celsius. De asemenea, se vor înregistra precipitaţii slabe în sud-estul ţării şi în zona de munte, în rest se va menţine un cer noros şi foarte puţine precipitaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Soţ şi soţie, după gratii pentru evaziune fiscală

Poliţiştii doljeni au dus la Penitenciarul Craiova doi craioveni, soţi şi soţie, condamnaţi definitiv la câte cinci ani şi jumătate de închisoare...

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.