26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Transalpina rămâne închisă între Rânca și Obârșia Lotrului

Transalpina rămâne închisă între Rânca și Obârșia Lotrului

-

Centrul Infotrafic din cadrul IGPR anunță că circulaţia rutieră rămâne restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone între localitățile Novaci și Rânca, judeţul Gorj. Restricția va expira la sfârşitul lunii martie 2019. De asemenea, DN67C (Transalpina), este închis pentru toate categoriile de autovehicule, în timpul iernii, pe tronsonul Rânca (Gorj) – Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.