Acasă Actualitate Olt: Incendiu într-o gospodărie din Dăneasa

Olt: Incendiu într-o gospodărie din Dăneasa

-

Pompierii de la Garda Stoenești au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, în comuna Dăneasa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la furajele depozitate în gospodăria unui cetățean.

La fața locului a acționat și un tractor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Dăneasa. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta 80 de baloți de paie, cu posibilitate de propagare la anexele gospodărești și furajele aflate în apropiere. Pompierii au localizat incendiul în scurt timp și au acționat pentru lichidarea acestuia și eliminarea efectelor negative aproximativ două ore.

Au ars circa 80 de baloți de paie. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost sudatul fără respectarea normelor de protecție.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi grijă de valorile din viaţa voastră. Aveţi ocazia să conştientizaţi de ce aveţi nevoie pentru a obţine pe viitor un...

Cât ne ajută exercițiile oculare?

Tensiunea acumulată într-o zi la nivelul ochiului, fie după statul cu orele în fața calculatorului, TV, citit, scris, limitează flexibilitatea...