Acasă Actualitate Incendiul de la restaurantul din Râmnicu Vâlcea

Incendiul de la restaurantul din Râmnicu Vâlcea

-

Circa 60 de persoane au fost evacuate dintr-un restaurant din Râmnicu Vâlcea, vineri seara, după ce în bucătărie a izbucnit un incendiu, notează Mediafax. Cauza incendiului ar fi fost folosirea focului pentru flambarea mâncării, potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea. Aceștia din urmă au explicat că incendiul a izbucnit din cauza nerespectării instrucţiunilor de folosire a mijloacelor de gătit de către personalul unităţii.

Practic, angajaţii au folosit focul pentru flambarea preparatelor alimentare fără a lua măsuri de prevenire. Nu au fost înregistrate victime.

ȘTIRI VIDEO GdS

Soţ şi soţie, după gratii pentru evaziune fiscală

Poliţiştii doljeni au dus la Penitenciarul Craiova doi craioveni, soţi şi soţie, condamnaţi definitiv la câte cinci ani şi jumătate de închisoare...

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.