Acasă Actualitate Avertizări cod galben de vânt puternic în nouă judeţe

Avertizări cod galben de vânt puternic în nouă judeţe

-

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, astăzi, mai multe avertizări cod galben de vânt puternic pentru nouă judeţe, unde intensificările vântului vor atinge şi 65 de kilometri la oră, transmite Mediafax.

Avertizările meteo sunt în vigoare până la ora 16.00 în localități din judeţul Ialomiţa, Călărași și Buzău, precum și în întreg județul Brăila. Tot până la ora 16.00 sunt în vigoare avertizări cod galben de vânt puternic în județele Vaslui și Galaţi, precum și în zonele joase din Bacău și Vrancea.

Județul Tulcea se află sub avertizare cod galben de vânt până la ora 13.00.

În zonele vizate, vântul va sufla puternic, cu viteze de 55-60 de kilometri la oră, putând atinge şi 65 de kilometri la oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

Blestemul Electroputere se confirmă. Fabrica îşi închide activitatea

Odinioară considerată simbolul industriei craiovene, Electroputere Craiova devine istorie. Fabrica îşi închide activitatea de producţie în luna decembrie. Încă 180 de persoane vor fi disponibilizate. Activitatea companiei nu mai este profitabilă pentru acţionarii din Arabia Saudită. Aşadar, aşa că uzina se vinde „la bucată“.

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte...