Acasă Actualitate Manfred Weber spune că Timmermans și socialiștii europeni ar trebui să sancționeze...

Manfred Weber spune că Timmermans și socialiștii europeni ar trebui să sancționeze PSD, partid care e pe punctul de a legaliza corupția

-

Liderul grupului PPE Manfred Weber îi cere prim-vicepreședintelui Comisiei Europene și candidat al socialiștilor europeni pentru funcția de președinte al Comisiei să ia măsuri de sancționare a PSD, așa cum popularii europeni au procedat recent cu partidul condus de premierul Ungariei Viktor Orban, scrie Hotnews.

În contextul în care PPE a decis suspendarea Fidesz, Manfred Weber i-a invitat pe social-democrații europeni și pe candidatul lor să procedeze la fel în ceea ce privește partidele din grupul lor politic care prezintă probleme, scrie AFP.

”Văd că el (Timmermans n.red) nu ridică niciun deget în ceea ce îi privește pe social-democrații din România care sunt pe punctul de a legaliza parțial corupția”, a spus Weber, care, la rândul său, este candidatul PPE la președinția Comisiei Europene.

Pe de altă parte, într-un interviu acordat publicației germane Süddeutsche Zeitung, liderul grupului PPE i-a calificat pe politicienii de extrema- dreapta ca fiind ”cretini„, nominalizându-o în context pe Marine Le Pen.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Este o zi în care latura financiară a vieţii cotidiene vă interesează cel mai mult. Veniturile din munca desfăşurată sunt fluctuante,...

Bancul zilei

Căutând să depisteze cauzele nevrozei de care suferea copilul Bulă, medicul îl întreabă: În timpul vacanţei, tatăl tău s-a...

Gorjul redevine roșu

Liberalii nu numai că au pierdut alegerile în Gorj, dar au rămas și fără localitățile conduse de primari liberali. PSD Gorj a reușit să câștige alegerile în şase din cele nouă orașe. Liberalii au pierdut alegerile inclusiv în municipiul Motru, condus de penelistul Gigel Jianu.