Acasă Actualitate Poliţiştii din Utrecht l-au identificat pe autorul atacului din tramvai şi au...

Poliţiştii din Utrecht l-au identificat pe autorul atacului din tramvai şi au distribuit fotografia sa. Bilanţul morţilor a crescut

-

Poliţia olandeză l-a identificat pe presupusul autor al atacului armat care a avut loc luni în oraşul olandez Utrecht, în urma căruia cel puţin trei persoane au murit şi mai multe au fost rănite, relatează CNN, potrivit Mediafax. Acesta este în continuare căutat de poliţie.

Într-un mesaj postat pe Twitter, autorităţile olandeze au anunţat că se află în căutarea unui bărbat de origine turcă în vârstă de 37 de ani, pe nume Gokman Tanis.

De asemenea, a fost publicată şi o imagine a atacatorului care pare să fie luată cu ajutorul camerelor de luat vederi din tramvai.

Cel puţin trei persoane au murit în urma atacului armat produs luni în oraşul olandez Utrecht, conform celui mai recent bilanţ anunţat de autorităţile olandeze. Într-un mesaj postat pe Twitter, autorităţile olandeze au anunţat că l-a identificat pe presupusul autor al atacului, conform Sky News.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.

Conferința Științifică Internațională „Stat și Societate în Europa“ Ediția a XII-a

Joi, 24 octombrie 2019, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ deschide lucrările celei de-a douăsprezecea ediții a Conferinței Științifice Internaționale „Stat și Societate...