12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţiştii din Utrecht l-au identificat pe autorul atacului din tramvai şi au distribuit fotografia sa. Bilanţul morţilor a crescut

Poliţiştii din Utrecht l-au identificat pe autorul atacului din tramvai şi au distribuit fotografia sa. Bilanţul morţilor a crescut

Poliţia olandeză l-a identificat pe presupusul autor al atacului armat care a avut loc luni în oraşul olandez Utrecht, în urma căruia cel puţin trei persoane au murit şi mai multe au fost rănite, relatează CNN, potrivit Mediafax. Acesta este în continuare căutat de poliţie.

Într-un mesaj postat pe Twitter, autorităţile olandeze au anunţat că se află în căutarea unui bărbat de origine turcă în vârstă de 37 de ani, pe nume Gokman Tanis.

De asemenea, a fost publicată şi o imagine a atacatorului care pare să fie luată cu ajutorul camerelor de luat vederi din tramvai.

Cel puţin trei persoane au murit în urma atacului armat produs luni în oraşul olandez Utrecht, conform celui mai recent bilanţ anunţat de autorităţile olandeze. Într-un mesaj postat pe Twitter, autorităţile olandeze au anunţat că l-a identificat pe presupusul autor al atacului, conform Sky News.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS