Acasă Actualitate Atac ARMAT în Olanda. Mai multe persoane au fost rănite, după ce...

Atac ARMAT în Olanda. Mai multe persoane au fost rănite, după ce un individ a deschis focul într-un tramvai

-

Mai multe persoane au fost rănite după ce un individ a deschis focul într-un tramvai din oraşul olandez Utrecht, a anunţat poliţia, potrivit site-ului postului Sky News, citat de Mediafax.

Incidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul ori locale 10:45 (ora Românie, 11:45), în zona Oktoberplein din Utrecht.

Potrivit site-ului de ştiri AD, atacatorul a fugit de la locul faptei.
Mai multe elicoptere de urgenţă au fost trimise în zonă, a anunţat poliţia, fără însă să precizeze câte persoane au fost transportate la spital.

Circulaţia tramvaielor a fost oprită în tot oraşul în urma acestui incident, au anunţat autorităţile locale, potrivit BBC News.

Poliţia a transmis pe Twitter că „este luată în calcul o posibilă motivaţie teroristă” în acest caz.

Potrivit cotidianului AD (Algemeen Dagblad), o femeie a fost împuşcată în piept, iar trei victime au fost resuscitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Soţ şi soţie, după gratii pentru evaziune fiscală

Poliţiştii doljeni au dus la Penitenciarul Craiova doi craioveni, soţi şi soţie, condamnaţi definitiv la câte cinci ani şi jumătate de închisoare...

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.